BESTZOO, Je komt ogen tekort!

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua's en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij  waar ze lekker kunnen ravotten en terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras!

Kinderfeestjes

BestZOO is uitermate geschikt voor de allerkleinste en ideaal voor een kinderfeestje. Zo dichtbij de dieren ben je nog nooit geweest!
Wat is er nu leuker om dieren te kunnen voeren en vasthouden?
Meer info

Schoolreisjes

Ga op ontdekkingstocht door BestZOO en ontmoet dieren van over de hele wereld! Zoals panters, wallabies, gieren en brulapen.
Kom en leer van alles over de dierenwereld in BestZOO! 
Meer info

Zoo nieuws

25
Feb
Tijdelijk gesloten!
Helaas mogen wij nog steeds niet open! De lockdown is verlengd tot 15 maart en dus blijven onze poorten voorlopig gesloten. Dit geldt ook voor onze abonnementhouders. Zodra we weer open mogen zullen we dit kenbaar maken op onze website en social media.
 
Lees meer...
18
Jan
Rieten dak Vlaamse schuur
Afgelopen week zijn ze begonnen met het rietdekken van het dak van de Vlaamse schuur. 
Mede hierdoor krijgt de Vlaamse schuur zijn originele uiterlijk terug en zal een prachtige blikvanger zijn in het Landschapspark rondom BestZOO.   

      
Lees meer...
19
Dec
Nieuwbouw entreegebouw week 51
Afgelopen weken zijn de betonwanden totaan het dak opgetrokken en de binnenwanden staan er inmiddels. 
Ook zijn ze begonnen met het aanbrengen van de wandisolatie. 
Als het meezit verwachten we eind janauari dat het entreegebouw onder de kap en dicht zal zijn.

       
Lees meer...
15
Dec
Tijdelijk gesloten tm 10 februari
Helaas moeten wij voor de 3e keer dit jaar onze poorten sluiten t/m 10 februari 2021. Dit geldt helaas ook voor onze abonnementhouders.
Wij hopen iedereen na deze periode weer in goede gezondheid te mogen ontvangen!
Lees meer...