Jaarabonnementen

Het is mogelijk om een jaarabonnement voor ons park af te sluiten. Dit abonnement is een volledig jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Weet u nog niet zeker of u een abonnement wilt afsluiten? Kom dan eerst een bezoekje brengen aan ons park. Mocht u na het bezoek besluiten om toch een abonnement te willen, dan wordt de entreeprijs van die dag van de abonnementskosten afgetrokken.
 

Prijzen:

Abonnement Volwassenen:
(12 jaar en ouder)
€ 26,00
Abonnement Kind:
(3 tot 12 jaar)
€ 22,00
Abonnement 65+: € 24,00

Wist je dat als je een jaarabonnement bij BestZOO afsluit dat je dan van vele voordeeltjes kunt genieten? Een jaarabonnement is bij ons ook echt een jaarabonnement, de pas blijft een jaar lang geldig na afsluiting.

Jaarkaarthouders die in het bezit zijn van een GELDIGE pas, mogen ook op de doordeweekse dagen, na telefonisch overleg, in de periode 1 november tot 1 maart het park bezoeken. U dient wel uw jaarkaart op verzoek van onze medewerkers te kunnen tonen.

Met een jaarabonnement heb je recht op korting bij de volgende bij  Dier en Park aangesloten parken:

    

   


Als u een bezoek wilt brengen aan een van de bij Dier en Park aangesloten parken neem eerst even contact op met het betreffende park of reserveren noodzakelijk is.
Voor de Oliemeulen kan reserveren via: https://oliemeulen.nl/corona-maatregelen

Overige parken met korting:

      

        

U krijgt bij het tonen van je BestZoo jaarabonnement 50% korting op de entree bij BillyBird Park Hemelrijk, BillyBird Park Drakenrijk, het Oertijdmuseum Boxtel, Attractiepark DippieDoe en zwembad Het Run. Vergeet niet de kortingsvoucher mee te nemen bij uw bezoek aan een van deze attractieparken! Heeft u geen kortingsvouchers ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@BestZOO.nl 

LET OP: Het is momenteel alleen maar mogelijk om een bezoek te brengen aan BillyBird Park en Het Oertijdsmuseum door online een ticket te bestellen via:
BillyBird Drakenrijk: https://tickets.drakenrijk.nl/tickets?categorycode=partnerpark
BillyBird Hemelrijk: https://billybird.nl/hemelrijk/reserveren-partnerparken
BilllyBird Openluchtzwembad Het Run: https://billybird.nl/het-run/reserveren-partnerparken/
Het Oertijdmuseum: https://tickets.oertijdmuseum.nl/nl/tickets
 

Abonnement aanvragen


Abonnementhouders

Aantal: