BESTZOO, Je komt ogen tekort!

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua's en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij  waar ze lekker kunnen ravotten en terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras!

Kinderfeestjes

BestZOO is uitermate geschikt voor de allerkleinste en ideaal voor een kinderfeestje. Zo dichtbij de dieren ben je nog nooit geweest!
Wat is er nu leuker om dieren te kunnen voeren en vasthouden?
Meer info

Schoolreisjes

Ga op ontdekkingstocht door BestZOO en ontmoet dieren van over de hele wereld! Zoals panters, wallabies, gieren en brulapen.
Kom en leer van alles over de dierenwereld in BestZOO! 
Meer info

Zoo nieuws

10
Dec
Kersttijd bij BestZOO
De gezellige kersttijd is er weer en dat betekent van allerlei kerstactiviteiten in en rondom ons dierenpark!

Dit jaar zal er door buurtschap De Vleut weer een ongeveer 7km lange kerststallentocht georganiseerd worden. Elk jaar is het weer een groot succes! Vanaf 16.00 uur zullen de meesten van de ruim 80 kerststallen mooi verlicht zijn en is het een sfeervolle route om te fietsen of te lopen. BestZOO heeft dit jaar een nieuwe levende kerststal die dagelijks te bewonderen is. De kerststallenroute is vanaf zondag 15 december tot en met maandag 6 januari dagelijks op elk gewenst tijdstip te lopen, kijk voor meer informatie op de website van Kerstindevleut of op facebook

Op zaterdagavond 21 december a.s. is het paviljoen van BestZOO geheel in kerstsfeer en geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. Een mooie gelegenheid om even op te warmen en een drankje te doen tijdens de Kerststallenroute. Ook zal er de mogelijkheid zijn enkele dieren van dichtbij te bewonderen. De nabijgelegen Zeepgieterij Zeeptopper, Pannenkoekenhuis De Klomp en Campus Westerwind zijn deze avond geopend en hebben allerlei leuke activiteiten. Kom jij ook gezellig langs tijdens deze Kerstavondopenstelling?

Ook tijdens de kerstvakantie is er in BestZOO van alles te beleven! Zo hebben we weer een leuke speurtocht bedacht vol ‘winterweetjes’. Ook is er dagelijks een feestelijke voederpresentatieronde geheel in winterse sferen. Ga mee met een van onze enthousiaste dierenverzorgers, luister naar de uitleg over onze dieren en zie hoe ze gevoerd worden. En wie weet mag je wel een handje helpen!

Heb je het buiten koud gekregen? Kom binnen in ons paviljoen gezellig knutselen onder het genot van een warme kop chocolademelk met slagroom.
Lees meer...
06
Dec
Start bouw tweede gedeelte entreegebouw
Deze week zijn ze begonnen met het ontgraven en kisten voor de fundatie te maken voor het tweede gedeelte van het nieuwe entreegebouw. Ook is het leidingwerk aangesloten.
Het eerste gedeelte is het giraffenverblijf, hiervan is inmiddels de vloerwapening gemaakt.

     

Dit project is onderdeel van Landschappen van Allure en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Noord Brabant   
Lees meer...
25
Nov
Wij zijn genomineerd als het Leukste Uitje 2020!
De organisatie van het Leukste Uitje heeft ons laten weten dat BestZOO behoort tot de 10 Leukste Uitjes van Noord Brabant!
Op 22 januari a.s.wordt bekend gemaakt welk uitje zich de Leukste van Noord Brabant 2020 mag noemen.
Lees meer...

Op het programma