BESTZOO, Je komt ogen tekort!

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua's en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij  waar ze lekker kunnen ravotten en terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras!

Kinderfeestjes

BestZOO is uitermate geschikt voor de allerkleinste en ideaal voor een kinderfeestje. Zo dichtbij de dieren ben je nog nooit geweest!
Wat is er nu leuker om dieren te kunnen voeren en vasthouden?
Meer info

Schoolreisjes

Ga op ontdekkingstocht door BestZOO en ontmoet dieren van over de hele wereld! Zoals panters, wallabies, gieren en brulapen.
Kom en leer van alles over de dierenwereld in BestZOO! 
Meer info

Zoo nieuws

28
Mei
NIeuwbouw Entreegebouw week 22
Afgelopen weken is de nieuwbouw van het entreegebouw weer opgepakt. Nu de betonplaten en de spanten zijn geplaatst kunnen aankomende week de betonwanden geplaatst gaan worden voor het giraffenverblijf.
Ook is er hard gewerkt aan de binnen- en buitenafwerking van het Poortgebouw. De planken die gezaagd zijn uit het populierenhout hebben een mooie groene kleur gekregen. Ze zullen zowel binnen als buiten gebruikt worden voor de afwerking. 

       

         

Dit project is onderdeel van Landschappen van Allure en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Noord Brabant.
 
Lees meer...
10
Mei
Het dak zit erop!
Afgelopen week is het dak van het Poortgebouw dicht gegaan! Alleen de gedeeltes waar het glas moet komen zijn nog open. Deze zullen in een later stadium gezet gaan worden, evenals het populierenhout dat aan de buitenwanden zal komen. Ook zijn de wandelpaden verhard en is de grond ingezaaid met gras. Vanaf volgende week zal ook de bouw van het Entreegebouw weer hervat worden.

      

Dit project is onderdeel van Landschappen van Allure en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Noord Brabant.

 
Lees meer...
08
Mei
​BESTZOO GAAT WEER OPEN ZATERDAG 9 MEI!
BestZOO gaat vanaf zaterdag 9 mei gefaseerd open. In eerste instantie zijn we alleen voor abonnementhouders geopend. De gemeente heeft hiervoor toestemming verleend onder voorwaarden dat we ervoor zorgen dat er minimaal 1,5 meter afstand tussen de bezoekers is. Ook mag het terras niet geopend zijn.
 
Er zijn de nodige voorzieningen getroffen. Zo is er een éénrichting looproute zodat bezoekers op veilig afstand van elkaar het dierenpark kunnen doorlopen. BestZOO vraagt de bezoekers ook hun eigen verantwoordelijkheid te nemen zoals 1,5 meter afstand houden en de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Ook op het parkeerterrein en in de nabij gelegen omgeving wordt verwacht dat de bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar zullen bewaren.
Mocht het te druk worden, dan zijn wij genoodzaakt u te vragen om op een rustiger moment terug te komen.
 
Als alles goed verloopt met alleen abonnementhouders, zullen we daarna weer opengaan voor de dagbezoekers.
Houd deze website in de gaten voor de actuele stand van zaken.
 
Lees meer...
27
Apr
Vlag in top!
Afgelopen week is met het metselen van de schoorsteen het hoogste punt bereikt van het Poortgebouw!


      

Dit project is onderdeel van Landschappen van Allure en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Noord Brabant.
Lees meer...