BESTZOO, Je komt ogen tekort!

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua's en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij  waar ze lekker kunnen ravotten en terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras!

Kinderfeestjes

BestZOO is uitermate geschikt voor de allerkleinste en ideaal voor een kinderfeestje. Zo dichtbij de dieren ben je nog nooit geweest!
Wat is er nu leuker om dieren te kunnen voeren en vasthouden?
Meer info

Schoolreisjes

Ga op ontdekkingstocht door BestZOO en ontmoet dieren van over de hele wereld! Zoals panters, wallabies, gieren en brulapen.
Kom en leer van alles over de dierenwereld in BestZOO! 
Meer info

Zoo nieuws

01
Nov
Begane grondvloer
Deze week hebben ze de begane grondvloer gestort van het poortgebouw. Er zit ongeveer 220 m3 beton in, dit zijn 22 vrachtwagens. Inmiddels is de vloer voor het poortgebouw ontkist en zullen ze beginnen met het plaatsen van de bekisting voor het entreegebouw.

          
Lees meer...
31
Oct
Het is weer wintertijd!
De klok is weer verzet, de natuur bereidt zich voor op de winter.
Vandaar dat wij per 1 november doordeweeks gesloten zijn voor bezoekers.
Op zaterdag en zondag zijn we gewoon geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Jaarkaarthouders die in het bezit zijn van een GELDIGE pas, mogen ook op de doordeweekse dagen, na telefonisch overleg, in de periode 1 november tot 1 maart het park bezoeken. U dient wel uw jaarkaart op verzoek van onze medewerkers te kunnen tonen.

In de kerstvakantie zijn we dagelijks geopend m.u.v. 1e kerstdag en nieuwjaarsdag.
Per 1 maart 2020 zullen we weer dagelijks geopend zijn.
Lees meer...
25
Oct
Uitbreiding
Het pad dat straks de bezoekers vanaf de parkeerplaats naar het nieuwe entreegebouw van BestZOO moet leiden, krijgt ook al steeds meer vorm.   Dit project is onderdeel van Landschappen van Allure en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Noord Brabant.   
Lees meer...
17
Oct
Stokstaartjes geboren!
Op 8 oktober zijn er stokstaartjes geboren! De jongen maken het goed en zijn al buiten te bewonderen.
Lees meer...