BESTZOO, Je komt ogen tekort!

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua's en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij  waar ze lekker kunnen ravotten en terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras!

Kinderfeestjes

BestZOO is uitermate geschikt voor de allerkleinste en ideaal voor een kinderfeestje. Zo dichtbij de dieren ben je nog nooit geweest!
Wat is er nu leuker om dieren te kunnen voeren en vasthouden?
Meer info

Schoolreisjes

Ga op ontdekkingstocht door BestZOO en ontmoet dieren van over de hele wereld! Zoals panters, wallabies, gieren en brulapen.
Kom en leer van alles over de dierenwereld in BestZOO! 
Meer info

Zoo nieuws

25
Mar
Treurwilg als blikvanger
Vlak naast het nieuwe poortgebouw wordt een hele grote vijver aangelegd met daarin het midden een eiland. Op dit eiland is als blikvanger een hele grote treurwilg geplaatst. Het nu planten van deze treurwilg is belangrijk, zodat de graafmachines kunnen beginnen met de aanleg van een grote vijver van 2000 vierkant meter. Het zou onhandig zijn om deze boom later met een grote boot naar het eiland te moeten brengen. Dit is de eerste van de nog bijna honderd volwassen bomen die nog geplant zullen gaan worden. Beuken, eiken, haagbeuken, en nog vele bomen meer. Verderop bij het nieuwe entreegebouw komen ook sierbomen en fruitdragende bomen. Dit is handig voor educatielessen zodat die straks gebruikt kunnen worden om de natuur te beleven, voelen en te ruiken. 

     

     

    

 Dit project is onderdeel van Landschappen van Allure en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Noord Brabant .
Lees meer...
20
Mar
Update nieuwbouw Poortgebouw
Afgelopen weken is er hard gewerkt aan het nieuw te bouwen Poortgebouw. De vloer voor de eerste verdieping en de spouwmuren zijn aangebracht. Ook zijn de binnenmuren geplaatst en zijn ze volop bezig met het houtwerk. Naast het Poortgebouw zijn ze bezig met het graven van de vijver en zal volgende week de eerste boom gepland gaan worden.

    

      

 Dit project is onderdeel van Landschappen van Allure en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Noord Brabant 
Lees meer...
18
Mar
Leuk nieuws!
Gelukkig is er ook positief nieuws te melden! Vannacht is er een jong dwergezeltje geboren!
Moeder en veulen maken het goed. 
 
Lees meer...

Op het programma