BESTZOO, Je komt ogen tekort!

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals tamandua's en wallaroes.

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij  waar ze lekker kunnen ravotten en terwijl de ouders kunnen genieten van een hapje en drankje op het terras!

Kinderfeestjes

BestZOO is uitermate geschikt voor de allerkleinste en ideaal voor een kinderfeestje. Zo dichtbij de dieren ben je nog nooit geweest!
Wat is er nu leuker om dieren te kunnen voeren en vasthouden?
Meer info

Schoolreisjes

Ga op ontdekkingstocht door BestZOO en ontmoet dieren van over de hele wereld! Zoals panters, wallabies, gieren en brulapen.
Kom en leer van alles over de dierenwereld in BestZOO! 
Meer info

Zoo nieuws

16
Jul
Voederpresentatieronde en zomerspeurtocht

De gehele zomervakantie start er dagelijks om 12.00 uur een voederpresentatieronde vanaf het terras bij de speeltuin.
Ga met een van onze enthousiaste dierenverzorgers mee op pad en luister naar de uitleg over verschillende dieren in onze dierentuin en zie hoe deze gevoerd worden. Ook hebben wij weer een superleuke speurtocht bedacht waarbij je kennis wordt getest over de dieren in onze dierentuin.
Zien we je snel een keertje?

Lees meer...
25
Jun
Jonge stinkdiertjes geboren!
Nog meer leuk geboortenieuws! Er zijn kleine stinkdiertjes geboren in BestZOO. Hoe schattig is dat! 
De komende tijd gaan ze hun buitenverblijf stapje voor stapje verkennen.
En wie weet ben jij daar tijdens een bezoekje aan BestZOO getuige van.....
Lees meer...
21
Mei
Kraamfeest
Aankomende zondag 26 mei is het al zover, ons kraamfeest! Op deze feestelijke dag vieren we de geboortegolf die afgelopen tijd heeft plaatsgevonden in BestZOO. Naast onze jonge jaguar en tamandua zijn er ook stokstaartjes, goudkopleeuwaapjes, geitjes en dwergezeltjes geboren. Reden genoeg dus om er een gezellig feestje van te maken! Er zijn tussen 11:00 uur en 16:00 uur verschillende activiteiten te doen, je kunt verschillende jonge dieren bewonderen en er wordt gezorgd voor een feestelijke lekkernij. 

 
Lees meer...

Op het programma

04
Oct
Dierendag