Griezelige Halloween avonden

24 Oktober 2016
Komend weekeinde is het zo ver: de spannende Halloween avondopeningen in BestZoo. Op vrijdagavond 28 oktober en zaterdagavond 29 oktober is het park van 18.00 uur tot 22.00 uur geopend en zijn er verschillende Halloween gerelateerde activiteiten. Voor de jongste waaghalzen is er in het park een spannende heksenroute georganiseerd, waarbij verschillende leuke opdrachten uitgevoerd moeten worden. Voor de echt stoere jongens en meisjes (vanaf 12 jaar) is er een griezelig enge spooktocht georganiseerd in het bos naast het park. Na het succes van vorig jaar hebben we de spooktocht nog spannender en uitgebreider gemaakt. In het bos dwalen enge wezens rond die je de stuipen op het lijf jagen. 

Tijdens deze avondopeningen is er de speciale gelegenheid om de dieren in het donker te bekijken. In het donker zal het park er verrassend anders uitzien. Ook zullen er een aantal ‘enge’ dieren van dichtbij te bewonderen zijn in onze educatieve ruimte. Op het terras in het midden van het park kan je na alle spanning even bijkomen en opwarmen met een warm drankje.

De entree bedraagt 's avonds €5,- per persoon. Kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis het park in, evenals abonnementhouders. Parkeren is deze avonden gratis op het parkeerterrein naast Toon Vertier.