Kerst bij BestZOO

08 December 2018
We naderen weer het einde van dit jaar en de gezellige kersttijd komt er weer aan. Voor de zesde keer zal er door buurtschap De Vleut in Best weer een ongeveer 7km lange kerststallentocht georganiseerd worden. Elk jaar is het weer een groot succes! Vanaf 17.00 uur zullen de meesten van de ruim 83 kerststallen mooi verlicht zijn en is het een sfeervolle route om te fietsen of te lopen. Ook BestZOO heeft dit jaar weer een levende kerststal die dagelijks te bewonderen is. Ben jij benieuwd welke dieren er in onze kerststal staan? De kerststallenroute 2018 is vanaf 16 december tot en met 6 januari dagelijks op elk gewenst tijdstip te lopen, kijk voor meer informatie op http://vleutsehoeve.nl/nl/kerstindevleut-9 

Op vrijdagavond 21 december is het paviljoen van BestZOO geheel in kerstsfeer en geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur voor een warm drankje. Tevens zal er de mogelijkheid zijn enkele dieren van dichtbij te bewonderen. Ook de nabijgelegen Zeepgieterij Zeeptopper, Pannenkoekenhuis De Klomp en Voet & Huid zijn deze avond geopend. Op het terras van het Pannenkoekenhuis zal er de mogelijkheid zijn om geschminkt te worden. Kom jij ook gezellig langs tijdens deze Kerstavondopenstelling?

Tijdens de winterweekenden en in de kerstvakantie is er in BestZOO van alles te beleven! Ben jij een goede speurder en kan jij de winterspeurtocht oplossen? Kom langs en we zullen het zien; maar laat je niet afleiden door de dieren…..

Of loop mee met de voederpresentatie om 12.00 uur. Ga met een van onze enthousiaste dierenverzorgers mee op pad langs de neushoornvogels, beermarters, otters, doodshoofdapen, koikarpers, pinché-apen, goudkopleeuwapen, stokstaartjes en wasberen. Luister naar de uitleg over deze dieren en zie hoe ze gevoerd worden.

Heb je het buiten koud gekregen? Kom binnen in ons paviljoen genieten van een warme kop chocolademelk met slagroom!