Kersttijd bij BestZOO

10 December 2019
De gezellige kersttijd is er weer en dat betekent van allerlei kerstactiviteiten in en rondom ons dierenpark!

Dit jaar zal er door buurtschap De Vleut weer een ongeveer 7km lange kerststallentocht georganiseerd worden. Elk jaar is het weer een groot succes! Vanaf 16.00 uur zullen de meesten van de ruim 80 kerststallen mooi verlicht zijn en is het een sfeervolle route om te fietsen of te lopen. BestZOO heeft dit jaar een nieuwe levende kerststal die dagelijks te bewonderen is. De kerststallenroute is vanaf zondag 15 december tot en met maandag 6 januari dagelijks op elk gewenst tijdstip te lopen, kijk voor meer informatie op de website van Kerstindevleut of op facebook

Op zaterdagavond 21 december a.s. is het paviljoen van BestZOO geheel in kerstsfeer en geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. Een mooie gelegenheid om even op te warmen en een drankje te doen tijdens de Kerststallenroute. Ook zal er de mogelijkheid zijn enkele dieren van dichtbij te bewonderen. De nabijgelegen Zeepgieterij Zeeptopper, Pannenkoekenhuis De Klomp en Campus Westerwind zijn deze avond geopend en hebben allerlei leuke activiteiten. Kom jij ook gezellig langs tijdens deze Kerstavondopenstelling?

Ook tijdens de kerstvakantie is er in BestZOO van alles te beleven! Zo hebben we weer een leuke speurtocht bedacht vol ‘winterweetjes’. Ook is er dagelijks een voederpresentatieronde in winterse sfeer. Ga mee met een van onze enthousiaste dierenverzorgers, luister naar de uitleg over onze dieren en zie hoe ze gevoerd worden. En wie weet mag je wel een handje helpen!

Heb je het buiten koud gekregen? Kom binnen in ons paviljoen gezellig knutselen onder het genot van een warme kop chocolademelk met slagroom.