Uitbreiding BestZOO in volle gang!

30 Augustus 2019
De uitbreiding van BestZOO is inmiddels in volle gang. Er is een start gemaakt met de bouw van het nieuwe entreegebouw van de dierentuin en het Bezoekerscentrum bij de nieuwe parkeerplaats bij de rotonde Koppelstraat/Ringweg. Naar verwachting zal de ruwbouw nog voor het eind van het jaar klaar zijn zodat er begin volgend jaar kan worden gestart met de afwerking.

De werkzaamheden leiden tot een flinke uitbreiding van de dierentuin. Zo komt er in het nieuwe entreegebouw o.a., een horecagelegenheid, souvenirwinkel en educatieruimte, maar ook komen er nieuwe dieren, waaronder giraffen, zodat bezoekers ook bij slecht weer zich in BestZOO kunnen vermaken.

Bezoekers van BestZOO zullen tijdens de bouw hiervan geen hinder ondervinden. De huidige entree en het Paviljoen zal geopend blijven totdat het nieuwe entreegebouw gereed is. Op de nieuwe parkeerplaats zal straks gratis geparkeerd kunnen worden. Via het pad vanaf de parkeerplaats zullen dan de bezoekers naar het nieuwe entreegebouw worden geleid.